Spirite încinse şi îmbrânceli în Parlamentul de la Chişinău - VIDEO

Parlamentarii moldoveni, reuniţi joi în şedinţă, au fost la un pas de a se lua la bătaie, după ce deputaţii comunişti au cerut o pauză în plină prezentare efectuată de un coleg liberal-democrat.

209 afișări
Imaginea articolului Spirite încinse şi îmbrânceli în Parlamentul de la Chişinău - VIDEO

Spirite încinse şi îmbrânceli în Parlamentul de la Chişinău (Imagine: Radu Ştefan / Mediafax Foto)

Disputa a început în momentul în care grupul parlamentar al PCRM (Partidul Comuniştilor din R. Moldova) a cerut o pauză de 45 de minute. Pentru că deputatul PLDM (Partidul Liberal Democrat din R. Moldova) Veaceslav Ioniţă era deja la tribuna centrală pentru a prezenta un proiect de lege, propunerea comuniştilor a fost respinsă, relatează Jurnal de Chişinău, în ediţie electronică.

IMAGINI DIN PARLAMENTUL DE LA CHIŞINĂU

Deputaţii PCRM Grigore Petrenco şi Iurie Munteanu nu au renunţat la propunere şi au ieşit la tribuna centrală, închizându-i microfonul lui Ioniţă.

În apărarea acestuia a ieşit un alt deputat, situaţie care a încins spiritele.

Pentru a calma tensiunile, preşedintele Parlamentului, Igor Coman, a anunţat o pauză.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici