Stanley McChrystal a plecat de la Casa Albă, după ce s-a întâlnit cu Barack Obama - VIDEO

Generalul Stanley McChrystal a părăsit miercuri Casa Albă după ce s-a întâlnit cu preşedintele Barack Obama, iar administraţia americană nu a oferit niciun indiciu cu privire la soartea comandantului trupelor NATO în Afganistan.

25 afișări
Imaginea articolului Stanley McChrystal a plecat de la Casa Albă, după ce s-a întâlnit cu Barack Obama - VIDEO

Stanley McChrystal a plecat de la Casa Albă, după ce s-a întâlnit cu Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Generalul, criticat după publicarea unor declaraţii ale sale deranjante pentru Executivul american, a ieşit din aripa vestică a clădirii prezidenţiale şi a urcat într-o maşină care a plecat la scurt timp după ora 10.20 (17.20 ora României) către o destinaţie necunoscută, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile americane.

Potrivit unui reprezentant al Casei Albe, care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului, întâlnirea dintre Obama şi generalul McChrystal a durat aproximativ 30 de minute.

După ce a declarat marţi că "toate opţiunile" sunt pe masă, inclusiv demiterea comandantului militar, preşedinţia nu a oferit niciun indiciu pe moment despre soarta generalului.

Acesta urma iniţial să participe la ora 11.35 (18.35 ora României) la o reuniune în sala ultrasecurizată a Casei Albe consacrată situaţiei din Afganistan şi Pakistan, în prezenţa unor oficiali pe care i-a criticat în articolul revistei Rolling Stone.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici