Stare de urgenţă în zone din statul american Maryland în urma inundaţiilor. Nivelul apei a ajuns până 5-6 metri | VIDEO

Larry Hogan, guvernatorul statului american Maryland, a decretat starea de urgenţă în comitatul Howard, după inundaţii de amploare produse în Ellicott City, informează CNN.

1869 afișări
Imaginea articolului Stare de urgenţă în zone din statul american Maryland în urma inundaţiilor. Nivelul apei a ajuns până 5-6 metri | VIDEO

Stare de urgenţă în zone din statul american Maryland în urma inundaţiilor. Nivelul apei a ajuns până 5-6 metri | VIDEO

O persoană este dată dispărută, iar echipele de intervenţie au lansat 30 de operaţiuni de salvare în ultimele 24 de ore.

Numeroase străzi din Ellicott City au fost inundate, iar apa a provocat prăbuşirea unor clădiri şi răsturnarea a numeroase vehicule.

Nivelul apei a ajuns în unele zone ale orăşelului până 5-6 metri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici