Starea de sănătate a fostului spion rus Skripal s-a ameliorat şi nu se mai află în condiţie critică

Starea de sănătate a fostului agent dublu rus Serghei Skripal s-a îmbunătăţit, acesta ne mai fiind în stare critică, a anunţat Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie, informează site-ul agenţiei Tass.

587 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a fostului spion rus Skripal s-a ameliorat şi nu se mai află în condiţie critică

Starea de sănătate a fostului spion rus Skripal s-a ameliorat şi nu mai este în condiţie critică

"Sănătatea acestui individ se îmbunătăţeşte şi nu mai este în condiţie critică", se arată într-un comunicat al autorităţilor medicale britanice.

Serghei Skripal, care a fost rănit în atacul neurotoxic din Marea Britanie, atribuit Rusiei, este în continuare internat în Spitalul Districtului Salisbury.

La 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii (GRU), şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Cei doi ar fi fost atacaţi cu o substanţă neurotoxică. Rusia a respins toate acuzaţiile.

Iulia Skripal a fost externată recent, dar autorităţile britanice nu au dezvăluit unde este ţinută. Ea a transmis miercuri că nu are nevoie de asistenţa oferită de Ambasada Rusiei la Londra. În urma acestui anunţ, Rusia a acuzat Marea Britanie că o reţine "cu forţa" pe Iulia Skripal.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici