Starul Instagram ”Zombie Angelina Jolie” va sta în închisoare 10 ani. Ea este condamnată pentru instigare şi blasfemie

  • O tânără iraniană a folosit machiaj şi editare pentru a-şi face faţa să arate ca o ”Zombie Angelina Jolie”.
  • Aceasta a fost condamnată la un deceniu într-o închisoare iraniană, la un an după ce a fost arestată pentru activităţile sale de pe reţelele sociale.
  • Avocaţii ei au încercat să o elibereze în aprilie, după ce a contractat COVID-19 în închisoare.
13197 afișări
Imaginea articolului Starul Instagram ”Zombie Angelina Jolie” va sta în închisoare 10 ani. Ea este condamnată pentru instigare şi blasfemie

Starul Instagram ”Zombie Angelina Jolie” va sta în închisoare 10 ani. Ea este condamnată pentru instigare şi blasfemie

Sahar Tabar, în vârstă de 19 ani, al cărei nume real este Fatemeh Khishvand, a câştigat aproape 500.000 de urmăritori după ce a postat pe Instagram imagini cu chipul ei bizar de ”Zombie Angelina Jolie”.

Avocatul lui Tabar a confirmat că tânăra a fost condamnată la 10 ani de închisoare în ultimele zile. Ea a fost acuzată de corupţie a tinerilor şi lipsă de respect faţă de Republica Islamică, potrivit NEW YORK POST.

Dosarele medicale au arătat că aceasta suferă de o boală mintală, de aceea, în trecut, a fost la spitale de psihiatrie, ceea ce face ca sentinţa ei lungă să fie mai greu de înţeles.

„Gluma ei a aruncat-o în închisoare. Mama ei plânge în fiecare zi pentru a-şi elibera fiica nevinovată”, a scris pe Twitter un jurnalist şi activist iranian Masih Alinejad.

Alinejad a apelat chiar la Angelina Jolie, cerând actriţei să o ajute pe Tabar, spunând că „Republica Islamică are o istorie în a chinui femeile. Trebuie să fim uniţi împotriva acestui apartheid de gen ”, a afirmat acesta.

Tânăra iraniană a fost acuzată de blasfemie şi incitare la violenţă atunci când a fost arestată în octombrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici