Statele Arizona şi Wisconsin validează victoria lui Joe Biden. Donald Trump continuă acţiunile de contestare

  • Statele Arizona şi Wisconsin validează victoria lui Joe Biden
  • Echipa lui Donald Trump va continua procedurile de contestare a rezultatelor
  • Trump: "Renumărarea voturilor în Wisconsin nu vizează depistarea unor erori de numărare, ci depistarea persoanelor care au votat ilegal"
1529 afișări
Imaginea articolului Statele Arizona şi Wisconsin validează victoria lui Joe Biden. Donald Trump continuă acţiunile de contestare

Statele americane Arizona şi Wisconsin vor valida, luni, victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial desfăşurat în Statele Unite, prin respingerea contestaţiilor formulate de echipa preşedintelui în funcţie, Donald Trump, informează cotidianul USA Today.

În Arizona, rezultatul scrutinului prezidenţial a fost validat de secretarul de stat Katie Hobbs, în prezenţa guvernatorului Doug Ducey.

Ann Jacobs, preşedintele Comisiei electorale din Wisconsin, a declarat că rezultatul scrutinului va fi validat în cursul zilei de luni.

Echipa preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, intenţionează să conteste în justiţie rezultatele din ambele state. "Renumărarea voturilor în Wisconsin nu vizează depistarea unor erori de numărare, ci depistarea persoanelor care au votat ilegal, iar acest lucru va fi contestat după încheierea renumărării, luni sau marţi", a transmis preşedintele în funcţie al SUA.

Donald Trump nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial. Echipa preşedintelui în funcţie contestă rezultatele în state decisive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici