Statele Unite au impus noi sancţiuni împotriva Rusiei, din cauza anexării Crimeei

Autorităţile din Statele Unite au anunţat joi că impun noi sancţiuni împotriva a doi ucrainieni, un rus şi nouă companii din Rusia şi Ucraina, în urma anexării Peninsulei Crimeea în anul 2014, relatează Reuters.

567 afișări
Imaginea articolului Statele Unite au impus noi sancţiuni împotriva Rusiei, din cauza anexării Crimeei

Statele Unite au impus noi sancţiuni împotriva Rusiei, din cauza anexării Crimeei

„Trezoreria va viza în continuare entităţile ruse care profită de pe urma anexării ilegale şi a ocupării Crimeei”, a declarat Sigan Mandelker, seccretar al Trezoreriei americane.

Sancţiunile au ca scop pedepsirea Administraţiei de la Moscova atât pentru anexarea Crimeei, cât şi pentru susţinerea separatiştilor din estul Ucrainei.

Printre persoanele sancţionate se află şi Andriy Susko, un ofiţer al Serviciului de Securitate rus (FSB). Departamentul Trezoreriei consideră că acesta este responsabil pentru răpirea şi torturarea unui activist dinn Crimeea în anul 2017.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici