Statele Unite, Franţa şi Germania exprimă solidaritate cu Marea Britanie după atacul de la Londra

Statele Unite, Franţa şi Germania au condamnat în termeni duri atacul terorist de la Londra, promiţând susţinere Guvernului Marii Britanii.

992 afișări
Imaginea articolului Statele Unite, Franţa şi Germania exprimă solidaritate cu Marea Britanie după atacul de la Londra

Statele Unite, Franţa şi Germania exprimă solidaritate cu Marea Britanie după atacul de la Londra (Imagine: Shutterstock. Arhiva Mediafax Foto)

"Preşedintele Donald Trump a exprimat, într-o conversaţie cu premierul Theresa May, întreaga cooperare şi susţinere a Statelor Unite în reacţia faţă de atacul comis în apropierea Parlamentului britanic", a comunicat Casa Albă. Donald Trump a discutat telefonic cu Theresa May după atentat.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat "profund şocată" de atacurile care au vizat agenţi de poliţie şi civili, la Londra. "Gândurile mele sunt alături de persoanele rănite; suntem solidari cu Marea Britanie", a transmis Angela Merkel.

"Terorismul ne afectează pe toţi, iar Franţa cunoaşte suferinţa de astăzi a poporului britanic", a declarat preşedintele Franţei, Francois Hollande.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici