Staţia de metrou Oxford Circus din Londra, închisă în urma unei alerte de fum: câteva persoane au ajuns la spital / Pompierii fac cercetări

Pompierii din Londra fac cercetări în urma unei alerte de fum în staţia de metrou Oxford Circus din centrul capitalei Marii Britanii, anunţând că incidentul nu este unul suspect, informează Reuters.

321 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Oxford Circus din Londra, închisă în urma unei alerte de fum: câteva persoane au ajuns la spital / Pompierii fac cercetări

Pompierii londonezi fac cercetări în urma unei alerte de fum la staţia de metrou Oxford Circus

Patru persoane care se aflau în metrou au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat fum, iar alţi doi oameni au fost transportaţi la spital ca măsură de precauţie, a anunţat serviciul londonez de ambulanţă.

Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată cu puţin înainte de ora locală 09.00 (11.00, ora României), iar trenurile de metrou nu mai opresc aici. 

Potrivit informaţiilor preliminare furnizate de către pompieri, focul a izbucnit doar în unul dintre vagoanele garniturii de metrou.

”Continuăm să lucrăm la staţia de metrou Oxford Circus. Staţia va rămâne închisă. Cauza focului nu este trată în prezent ca fiind suspicioasă”, a arătat anterior Poliţia Transportului Public din Londra.

”Am fost sunaţi. Şi anchetăm o alertă de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigadei de Pompieri. ”Suntem la faţa locului”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici