Steve Bannon dezminte declaraţiile din cea mai controversată carte a momentului: Acuzaţiile cu privire la "actul de trădare" nu sunt îndreptate către Donald Trump Jr, ci către Paul Manafort

Steve Bannon, fost consilier prezidenţial pentru Strategii Politice, a declarat că acuzaţiile cu privire la "actul de trădare" nu sunt adresate lui Donald Trump Jr, fiul preşedintelui SUA, ci fostului şef de campanie al actualului lider american, Paul Manafort, relatează site-ul postului BBC.

585 afișări
Imaginea articolului Steve Bannon dezminte declaraţiile din cea mai controversată carte a momentului: Acuzaţiile cu privire la "actul de trădare" nu sunt îndreptate către Donald Trump Jr, ci către Paul Manafort

Steve Bannon declară că acuzaţiile cu privire la "actul de trădare" nu sunt îndreptate către Donald Trump Jr, ci către Paul Manafort

Acuzaţiile fac referire la o întâlnire care a avut loc în luna iunie între câţiva membri ai fostei echipe de campanie electorală a lui Donald Trump, inclusiv fiul acestuia, cu oficiali ruşi, ele fiind publicate în cartea lui Michael Wolff, "Foc şi Furie: În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump".

Cu toate acestea, Bannon a negat, duminică, faptul că remarcile ar fi fost îndreptate către Donald Trump Jr, afirmând că principalul vinovat este Paul Manafort.

"Comentariile mele erau îndreptate către Paul Manafort, un profesionist de campanie cu experienţă şi cunoştinţe despre cum lucrează ruşii. (Paul Manafort) ar fi trebuit să ştie că aceştia sunt duplicitari, vicleni şi nu sunt prietenii noştri. Repet faptul că acele comentarii nu erau la adresa lui Don Jr.", a declarat Steve Banon.

Senatul şi alţi oficiali americani investighează ingerinţele Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA.

Administraţia de la Kremlin şi Donald Trump neagă aceste acuzaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici