SUA, împuşcături în Texas în ajunul Zilei Independenţei: 3 morţi şi 8 răniţi

Un alt masacru pătează cu sânge sărbătoarea Zilei Independenţei. La Fort Worth, în Texas, cel puţin trei persoane au fost ucise într-o parcare, printre răniţi numărându-se şi un copil.

183 afișări
Imaginea articolului SUA, împuşcături în Texas în ajunul Zilei Independenţei: 3 morţi şi 8 răniţi

SUA, împuşcături în Texas în ajunul Zilei Independenţei: 3 morţi şi 8 răniţi

Schimbul de focuri de armă a izbucnit luni, cu puţin înainte de miezul nopţii, în Fort Worth, Texas, şi s-a soldat cu cel puţin trei morţi şi alţi opt răniţi, a anunţat poliţia, potrivit CNN.

Zece dintre victime sunt adulţi, iar printre răniţi se numără şi un copil.

Evenimentele au avut loc într-o parcare din zona Horne Street din Como, unde ofiţerii au găsit mai multe persoane rănite. Unii dintre răniţi au fost duşi la spitale locale cu vehicule private, în timp ce alţii au fost transportaţi cu ambulanţa, au precizat autorităţile. O victimă a fost declarată moartă la faţa locului.

"Au fost împuşcături. Se pare că mai multe victime au fost împuşcate. trei dintre ele au fost transportate la Harris Southwest", a declarat căpitanul poliţiei, Shawn Murray. "Alte cinci persoane au fost transportate la John Peter Smith". Sergentul Jason Spencer, de la Poliţia din Fort Worth, a declarat reporterilor că în parcare a existat o "adunare mare de oameni" cu puţin timp înainte de evenimente.

Este prea devreme pentru a spune dacă împuşcăturile au legătură cu bandele, cu o dispută domestică sau cu altceva, a spus poliţia.

Anul trecut, un bărbat înarmat a deschis focul la o paradă de 4 iulie în Highland Park, Illinois, omorând şapte persoane cu vârste cuprinse între 8 şi 85 de ani şi rănind alte zeci.

Focurile de armă din Fort Worth reprezintă unul dintre cele cel puţin 6 incidente cu focuri de armă în masă din primele trei zile ale lunii iulie şi unul dintre cele cel puţin 341 de schimburi de focuri de armă în masă din ţară în acest an, potrivit Gun Violence Archive.

Poliţia investighează, de asemenea, un schimb de focuri de armă în masă în Philadelphia, despre care se crede că s-a soldat cu cinci morţi şi doi copii răniţi luni seara. A fost arestat un suspect despre care se spune că avea o vestă antiglonţ, o puşcă de tip AR-15 şi un pistol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
texas,
împuşcături,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici