VIDEO  SUA, sub „zodia” inundaţiilor. Uraganul "Sally" face ravagii pe coastele americane

  • Sunt aşteptate inundaţii istorice în Mississippi, Alabama şi Florida
  • Locuitorii din Alabama au fost rugaţi să părăsească zonele de coastă
665 afișări
Imaginea articolului SUA, sub „zodia” inundaţiilor. Uraganul "Sally" face ravagii pe coastele americane

SUA, sub „zodia” inundaţiilor. Uraganul "Sally" face ravagii pe coastele americane

Alabama, Mississippi şi Louisiana sunt în stare de urgenţă.Uraganul "Sally" riscă să provoce inundaţii istorice în regiunile de coastă ale acestor state americane, spun specialiştii în meteorologie. Furtuna va aduce peste 750 mm pe oră de ploaie în anumite zone. Potrivit experţilor, aproape 11.000 de locuinţe sunt puse în pericol de ape în oraşele mari de coastă din Alabama şi Mississippi.
 
"Sally" este a 18-a furtună de intensitate mare care s-a formată în acest an în Atlantic.Şi a opta furtună tropicală sau uragan care loveşte Statele Unite în anul 2020.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici