SUA: Suspectul în cazul atacului din Lewiston, găsit mort

Suspectul în cazul atacului din Lewiston, Maine, în care au murit 18 persoane, a fost găsit mort din cauza unei răni autoprovocate într-o remorcă, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de Reuters.

569 afișări
Imaginea articolului SUA: Suspectul în cazul atacului din Lewiston, găsit mort

SUA: Suspectul în cazul atacului din Lewiston, găsit mort

Cadavrul lui Robert R. Card, în vârstă de 40 de ani, a fost descoperit vineri seară într-o fabrică din Lisbon Falls, unde acesta a lucrat la un moment dat. Cadavrul a fost găsit într-o remorcă în parcarea fabricii, a declarat sâmbătă presei Mike Sauschuck, comisarul pentru siguranţă publică din Maine.

Oficialii au declarat că au recuperat o puşcă şi două pistoale, pe care supectul le-ar fi cumpărat aparent legal.

Poliţia a găsit un bilet lăsat în casa lui Card, adresat unei persoane dragi, în care erau enumerate codul de acces la telefonul său şi informaţii despre contul bancar.

În total, 18 persoane au fost ucise şi alte 13 au fost rănite în atacul de miercuri, când bărbatul înarmat a deschis focul într-o sală de bowling şi apoi într-un restaurant.

Oficialii nu au anunţat un posibil motiv pentru atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici