Submersibilul a fost victima unei "implozii catastrofale" / Rămăşitele au fost găsite la doar 400 de metri de epava Titanicului

Submersibilul care transporta cinci persoane într-o călătorie spre epava Titanicului a fost victima unei "implozii catastrofale" care i-a ucis pe toţi cei aflaţi la bord, a anunţat Paza de Coastă americană, punând capăt unei căutări multinaţionale de cinci zile pentru a găsi nava.

57726 afișări
Imaginea articolului Submersibilul a fost victima unei "implozii catastrofale" / Rămăşitele au fost găsite la doar 400 de metri de epava Titanicului

Submersibilul a fost victima unei "implozii catastrofale" / Rămăşitele au fost găsite la doar 400 de metri de epava Titanicului

Un vehicul de scufundare robotizat desfăşurat de pe o navă canadiană a descoperit resturi de la submersibilul Titan pe fundul mării, la aproximativ 488 de metri de prova Titanicului, la 4 km adâncime.

Titanul, operat de compania americană OceanGate Expeditions, a fost dat dispărut de când a pierdut contactul cu nava sa de sprijin de la suprafaţă, duminică dimineaţă, la aproximativ o oră şi 45 de minute de la ceea ce ar fi trebuit să fie o scufundare de două ore.

Cinci fragmente majore ale Titanului au fost localizate în câmpul de resturi rămas în urma dezintegrării sale. Nu s-a menţionat dacă au fost observate rămăşiţe umane.

"Câmpul de resturi de aici este în concordanţă cu o implozie catastrofală a vehiculului", a declarat Mauger.

Chiar înainte de conferinţa de presă a Gărzii de Coastă, OceanGate a emis o declaraţie în care spunea că nu există supravieţuitori printre cei cinci bărbaţi aflaţi la bordul Titanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici