Suma record cu care s-a vândut un Iphone din 2007 la o licitaţie în SUA

Dispozitivul lansat de Steve Jobs în 2007 cu promisiunea de a "reinventa telefonul" s-a vândut la un preţ de 300 de ori mai mare decât cel iniţial.

844 afișări
Imaginea articolului Suma record cu care s-a vândut un Iphone din 2007 la o licitaţie în SUA

Suma record cu care s-a vândut un Iphone din 2007 la o licitaţie în SUA

Un Apple iPhone din 2007 a fost vândut la licitaţie pentru 190.372,80 de dolari, de 300 de ori mai mult decât preţul de vânzare iniţial.
 
Modelul de 4GB, cumpărat iniţial pentru 599 de dolari, era încă în ambalajul din fabrică şi se afla într-o stare excepţională, se arată în anunţul de licitaţie. Casa de licitaţii LCG Auctions a descris dispozitivul ca fiind un "obiect de colecţie popular de înaltă clasă" şi "extrem de rar".
 
Licitaţia a atras 28 de oferte în total, după o licitaţie iniţială de 10.000 de dolari.
 
LCG Auctions a vândut un alt iPhone de primă generaţie pentru 63.356 de dolari în februarie. O altă firmă, Wright Auctions, a vândut un iPhone de primă generaţie pentru 40.320 de dolari în martie, relatează The Guardian.
 
LCG a descris telefonul ca fiind un "Sfânt Graal" în rândul colecţionarilor de iPhone datorită rarităţii sale. Este neobişnuit să găseşti un iPhone de primă generaţie fără deteriorări ale ecranului sau butoane rupte.
 
Site-ul de licitaţii notează că expeditorul a făcut parte din echipa iniţială de ingineri de la Apple, atunci când iPhone-ul a fost lansat.
 
Anul acesta se împlinesc 16 ani de când Steve Jobs, pe atunci director executiv al Apple, a prezentat iPhone la Macworld din San Francisco, California, pe 9 ianuarie 2007, spunând: "Astăzi, Apple va reinventa telefonul".
 
iPhone a devenit rapid cel mai de succes produs al Apple şi a fost desemnat invenţia anului 2007 de către revista Time.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici