Summit SUA-Coreea de Nord | Ministrul de Externe din Singapore, deplasare în Coreea de Nord

Ministrul de Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan, va efectua o vizită oficială la Phenian, joi, au anunţat surse guvernamentale, cu câteva zile înainte de summitul între liderul nord-coreean Kim Jong-un şi preşedintele american Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Reuters.

730 afișări
Imaginea articolului Summit SUA-Coreea de Nord | Ministrul de Externe din Singapore, deplasare în Coreea de Nord

Summit SUA-Coreea de Nord | Ministrul de Externe din Singapore, deplasare în Coreea de Nord

Vivian Balakrishnan, care a mers mai întâi la Washington, va vorbi cu omologul său nord-coreean Ri Yong Ho în timpul vizitei sale.

Donald Trump şi Kim Jong-un se vor întâlni pe 12 iunie în Singapore.

"Desigur, toţi sperăm că acest summit va duce la o reducere a tensiunii şi va promova pacea, iar pentru binele Coreei de Nord, va îmbunătăţi aspectele dezvoltării economice", a declarat Balakrishnan.

Statele Unite şi Coreea de Nord au fost de acord luna trecută ca cei doi lideri să se întâlnească pentru prima dată. Singapore deţine relaţii diplomatice cu ambele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici