Summitul G20 | China speră la un rezultat bun în urma discuţiilor cu Statele Unite

Administraţia de la Beijing speră că discuţiile dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său american Donald Trump din cadrul summitului G20 vor avea un rezultat pozitiv, au transmis reprezentanţii Ministerului de Finanţe din China, citaţi de Reuters.

738 afișări
Imaginea articolului Summitul G20 | China speră la un rezultat bun în urma discuţiilor cu Statele Unite

Summitul G20 | China speră la un rezultat bun în urma discuţiilor cu Statele Unite

Donald Trump şi Xi Jinping vor avea o întâlnire bilaterală pe data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina.

Conform declaraţiilor lui Gao Feng, purtător de cuvânt al Ministerului de Finanţe chinez, echipele economice ale celor două ţări sunt în contact pentru implementarea unui „consens” la care au ajuns preşedinţii Chinei şi Statelor Unite în urma unei convorbiri telefonice de luna aceasta.

„Sper că Statele Unite şi China se pot întâlni la mijloc şi pot lucra împreună pentru a avea un rezultat pozitiv în urma acestei întâlniri”, a declarat Feng, întrebat dacă oficialii chinezi speră să prevină impunerea unui nou set de sancţiuni în cadrul acestei întâlniri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici