Superstarul pop rus Alla Pugaciova condamnă războiul din Ucraina

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia, Alla Pugaciova a cerut autorităţilor ruse să o declare "agent străin", în semn de solidaritate cu soţul ei, Maxim Galkin, care s-a pronunţat ferm împotriva războiului, scrie BBC.

963 afișări
Imaginea articolului Superstarul pop rus Alla Pugaciova condamnă războiul din Ucraina

Sursa foto: Twitter

Şi el o vedetă din showbiz, Galkin a fost catalogat vineri drept "agent străin" după ce a condamnat atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Pe reţelele de socializare, Pugaciova l-a numit pe soţul ei "un adevărat patriot rus incoruptibil, care doreşte... să se pună capăt morţii băieţilor noştri pentru scopuri iluzorii".

Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Ea a spus că "scopurile iluzorii" ale Kremlinului în Ucraina "fac din ţara noastră o paria şi viaţa cetăţenilor noştri extrem de dificilă".

Galkin, comediant, prezentator TV şi cântăreţ, şi-a dorit "prosperitate pentru patria sa, pace, libertate de exprimare", a adăugat ea.

Eticheta "agent străin" a fost aplicată de guvernul rus diferitelor organizaţii media, grupuri de campanie şi persoane care critică în mod deschis politicile Kremlinului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici