Sursă israeliană: zeci de militanţi Hamas, baricadaţi în clădiri şi tuneluri, au fost omorâţi

Zeci de militanţi Hamas, baricadaţi în clădiri şi tuneluri, au fost omorâţi în noaptea de duminică spre luni, anunţă reprezentanţii armatei israeliene, potrivit Sky News.

3604 afișări
Imaginea articolului Sursă israeliană: zeci de militanţi Hamas, baricadaţi în clădiri şi tuneluri, au fost omorâţi

Reprezentanţii Forţelor de apărare israeliene au declarat că au ucis „zeci" de luptători Hamas în cursul nopţii, în timpul operaţiunilor terestre din Gaza.

„În timpul confruntărilor cu teroriştii din Fâşia Gaza, trupele IDF au ucis zeci de terorişti care s-au baricadat în clădiri şi tuneluri şi au încercat să atace trupele. Într-un incident, un avion al IDF ghidat de trupele terestre ale IDF a lovit un punct de pregătire în interiorul unei clădiri aparţinând organizaţiei teroriste Hamas, în care se aflau peste 20 de agenţi terorişti Hamas. Peste noapte, trupele IDF au identificat terorişti înarmaţi şi un post de lansare de rachete antitanc în zona Universităţii Al-Azhar şi au ghidat un avion de luptă pentru a-i lovi”, au anunţat israelienii.

Armata din Israel susţine că a lovit sute de ţinte Hamas în ultimele zile.

„În plus, în ultimele zile, IDF a lovit peste 600 de ţinte teroriste, inclusiv depozite de arme, zeci de poziţii de lansare a rachetelor antitanc, precum şi ascunzători şi terenuri de pregătire folosite de organizaţia teroristă Hamas”, a mai spus sursa citată.

Informaţiile nu au putut fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici