Surse americane: Putin este dezinformat de oamenii săi despre război

Preşedintele rus Vladimir Putin „este dezinformat de adepţii săi” cu privire la progresul războiului din Ucraina, susţiune un oficial american pentru CNN.

4110 afișări
Imaginea articolului Surse americane: Putin este dezinformat de oamenii săi despre război

Surse americane: Putin este dezinformat de oamenii săi despre război

Dezinformarea, politică de stat în Rusia, potrivit Ucrainei, loveşte în toate structurile Kremlinului.

Oficialul afirmă că liderii militari ruşi „se tem” să-i spună lui Putin cât de „prost se descurcă forţele armate ale Moscovei” în ofensiva împotriva ucrainenilor şi cât de multe sancţiuni afectează economia rusă.

Oficialul a mai vorbit despre „tensiune continuă” între Putin şi Ministerul Apărării, pentru că preşedintele rus „nu are încredere” în liderii militari. Asta ar provoca o „tensiune persistentă între Putin şi Ministerul Apărării, cauzată de neîncrederea lui Putin în conducerea sa.

De exemplu, se subliniază că Putin nu ştia că armata „foloseşte şi pierdea recruţi în luptă, ceea ce indică o lipsă clară de flux de informaţii exacte către preşedintele rus”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici