Surse: Ucraina plănuieşte un nou atac asupra podului din Crimeea

  • Serviciile secrete din Ucraina plănuiesc un nou atac asupra podului din Crimeea.
  • Informaţia este oferită pe surse folosite de The Guardian.
  • Atacul ar putea avea loc în prima jumătate a anului.
400 afișări
Imaginea articolului Surse: Ucraina plănuieşte un nou atac asupra podului din Crimeea

Surse: Ucraina plănuieşte un nou atac asupra podului din Crimeea

Agenţia de spionaj ucraineană plănuieşte un al treilea atac asupra podului Kerci, care leagă Crimeea de Rusia, au susţinut oficialii.

Atacul ar putea fi realizat în prima jumătate a anului 2024, deoarece Kyrylo Budanov, şeful direcţiei principale de informaţii, dispune deja de „cele mai multe dintre mijloacele necesare pentru a îndeplini acest obiectiv”, au adăugat sursele, potrivit Sky News.

Planul a fost aprobat de Volodimir Zelenski, au precizat sursele.

Anterior, podul a fost lovit de două ori de Ucraina.

Rusia a luat măsuri draconice pentru a proteja podul, care este esenţial pentru transportul proviziilor militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici