Suspect reţinut pentru că ar fi plănuit un atac cu grenadă în zona Times Square din New York

Un bărbat neidentificat a fost reţinut de poliţia federală americană după ce ar fi încercat să cumpere mai multe grenade pe care să le detoneze ulterior în zona Times Square din New York, potrivit unor surse de securitate, transmite ABC News.

119 afișări
Imaginea articolului Suspect reţinut pentru că ar fi plănuit un atac cu grenadă în zona Times Square din New York

Suspect reţinut pentru că ar fi plănuit un atac cu grenadă în zona Times Square din New York

Bărbatul a fost interceptat de autorităţile federale şi locale, dar nu reprezenta o ameninţare iminentă.

El este aşteptat să fie adus vineri în faţa unui tribunal federal din Downtown Brooklyn.

Suspectul a fost depistat întrebând despre cum poate face rost de grenade şi discutând despre folosirea lor în Times Square, au declarat sursele pentru ABC News.

Membrii Echipei Comune de Combatere a Terorismului din New York, formată din agenţi FBI şi detectivi din cadrul Departamentului de Poliţie din New York, au început urmărirea bărbatului şi probabil l-au luat în custodie.

Suspectul nu pare să aibă legătură cu alte persoane sau că ar face parte dintr-un complot mai amplu.

Taguri:
sua,
atac,
grenadă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici