Suspectă de origine iraniană, arestată în Belgia, după un incident de securitate antiisraelian

  • O suspectă de origine iraniană a fost arestată în Belgia, după un incident de securitate produs pe Aeroportul din Bruxelles.
  • Autorităţile suspectează că Iranul a testat vigilenţa autorităţilor belgiene în protejarea unei companii aeriene israeliene.
2110 afișări
Imaginea articolului Suspectă de origine iraniană, arestată în Belgia, după un incident de securitate antiisraelian

Suspectă de origine iraniană, arestată în Belgia, după un incident de securitate antiisraelian

O femeie de origine iraniană a fost arestată în Belgia după un incident de securitate produs pe Aeroportul din Bruxelles care a vizat o companie aeriană israeliană, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com.
 
Arestarea a fost efectuată în urma unei alerte de securitate care a avut loc joi în incinta Aeroportului din Bruxelles. Echipele pirotehnice au verificat un bagaj suspect. Două zone ale Terminalului Plecări, precum şi un centru de vaccinare anticoronavirus situat în apropiere au fost evacuate timp de o oră şi 15 minute. Numeroase curse aeriene au avut întârzieri din cauza incidentului. Autorităţile nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în bagaj, informează postul RTBF.
 
Conform unor surse citate de site-ul israelian Ynetnews.com, incidentul produs pe Aeroportul din Bruxelles a vizat compania aeriană israeliană El Al şi a avut rolul de a testa vigilenţa autorităţilor belgiene. Bagajul suspect aparţinea unei femei de origine iraniană care locuieşte în Belgia şi care a vrut să plece spre Qatar.
 
Suspecta a fost arestată de autorităţile belgiene, care cred că incidentul a fost organizat de agenţi iranieni pentru a verifica modul în care se mobilizează autorităţile pe Aeroportul din Bruxelles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici