Suspectul în cazul atacului armat din Olanda şi-a recunoscut vinovăţia

Bărbatul suspectat că ar fi ucis trei persoane în atacul dintr-un tramvai din oraşul olandez Utrecht a pledat vinovat vineri în cadrul unei audieri, informează Euronews.

1151 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul atacului armat din Olanda şi-a recunoscut vinovăţia

Suspectul în cazul atacului de la Utrecht şi-a recunoscut vinovăţia

Gökmen Tanis, un cetăţean turc în vârstă de 37 de ani, este anchetat după ce pe 18 martie a deschis focul într-un tramvai din Utrecht. Trei persoane au murit şi cinci au fost rănite în urma atacului.

Autorităţile olandeze nu au stabilit încă dacă incidentul este de tip terorist. Parchetul general "analizează cu seriozitate motivaţia teroristă" a autorului.

Euronews anunţă că vineri Tanis le-a declarat anchetatorilor că a acţionat singur.

O instanţă judiciară din Olanda a dispus vineri menţinerea lui Gökmen Tanis în arest preventiv încă două săptămâni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici