Sute de imigranţi părăsesc tabăra improvizată situată la frontiera Greciei cu Macedonia

Aproximativ 400 de imigranţi extracomunitari au părăsit, în urma incidentelor violente, tabăra improvizată de la Idomeni, situată la frontiera dintre Grecia şi Macedonia, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

818 afișări
Imaginea articolului Sute de imigranţi părăsesc tabăra improvizată situată la frontiera Greciei cu Macedonia

"Şapte autocare cu circa 300 de persoane la bord au părăsit tabăra Idomeni", în care trăiesc circa 11.000 de persoane în condiţii insalubre, a declarat un oficial grec.

Imigranţii vor fi cazaţi într-un centru pentru refugiaţi din oraşul Veria, situat în nordul Greciei.

Incidente violente au avut loc duminică şi luni în punctul de tranzit Idomeni, situat la frontiera Greciei cu Macedonia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici