Sute de localităţi din Ucraina rămân fără curent electric

Sute de localităţi din Ucraina nu au energie electrică din cauza loviturilor aeriene ale ruşilor de luni şi de marţi, potrivit Sky News.

202 afișări
Imaginea articolului Sute de localităţi din Ucraina rămân fără curent electric

FOTO NEXTA/Twitter

Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită marţi în aproximativ 3.500 de localităţi din Ucraina, anunţă Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă. Cu toate acestea, peste 300 de comunităţi rămân fără energie electrică.

Marţi dimineaţă s-a raportat că 30% din oraşul Liov, situat în vestul ţării, a rămas fără energie electrică în urma unor noi lovituri ruseşti.

Luni, forţele ruseşti au lovit infrastructura critică şi civilă în 12 regiuni din Ucraina, afrectând aproximativ 20 de oraşe. Cel puţin 19 persoane au fost ucise şi au izbucnit aproximativ 30 de incendii.

La Kiev, alimentarea cu energie electrică a fost parţial limitată pentru clienţii industriali şi casnici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici