Tamerlan Ţarnaev a fost înmormântat într-un cimitir musulman din statul Virginia

Tamerlan Ţarnaev, unul dintre presupuşii autori ai atentatelor din Boston, a fost înmormântat într-un cimitir musulman din statul Virginia.

182 afișări
Imaginea articolului Tamerlan Ţarnaev a fost înmormântat într-un cimitir musulman din statul Virginia

Tamerlan Ţarnaev a fost înmormântat într-un cimitir musulman din statul Virginia

Cimitirul în care a fost înhumat Tamerlan Ţarnaev se află în localitatea Doswell, statul Virginia, afirmă surse citate de CNN.

Corpul neînsufleţit al islamistului a stat la morgă două săptămâni, după ce Tamerlan a murit pe 19 aprilie, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Unchiul suspectului preluase corpului acestuia, dar nu găsise niciun cimitir dispus să accepte înmormântarea. Joi, poliţia a anunţat că Tamerlan Ţarnaev a fost înhumat graţie unei "persoane curajoase şi miloase".

Tamerlan Ţaranev şi fratele lui mai mic, Djohar, sunt suspectaţi de comiterea atentatelor din Boston, pe 15 aprilie, soldate cu trei morţi şi 264 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici