Tânărul împuşcat în spate de poliţia din Wisconsin ar putea să nu mai meargă niciodată

  • Tânărul împuşcat în spate de poliţia din Wisconsin este paralizat
  • Avocatul lui Jacob Blake spune că acesta ar putea să nu mai meargă niciodată
  • Jacob Blake în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat în spate de mai multe ori
996 afișări
Imaginea articolului Tânărul împuşcat în spate de poliţia din Wisconsin ar putea să nu mai meargă niciodată

Tânărul împuşcat în spate de poliţia din Wisconsin ar putea să nu mai meargă niciodată

Jacob Blake, tânărul afro-american împuşcat de mai multe ori în spate de poliţiştii din Wisconsin, este paralizat. Avocatul familiei spune că este nevoie de un miracol ca el să poată meargă din nou. Gloanţele i-au afectat grav coloana vertebrală.

Apărătorul a mai făcut apel ca agentul care a deschis focul să fie arestat şi toţi cei implicaţi să fie concediaţi.

Jacob Blake în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat, duminică, în spate de poliţie. De faţă erau şi trei copii minori ai lui. Martorii spun că tânărul se lupta cu 3 poliţişti, care au strigat să arunce cuţitul. Unul dintre martori nu a văzut însă niciun cuţit în mâna lui Blake.

Incidentul a declanşat proteste sub egida „Black lives matter”. Manifestanţii sunt furioşi, mai ales pentru că acest caz vine la câteva luni după moartea lui George Floyd.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici