Te lasă fără cuvinte. Cum a ajuns să se exprime un politician: "Identifică-i, vânează-i şi apoi ucide-i. Ucide-i pe toţi"

Clay Higgins, senator republican, a provocat un val de critici, după ce a declarat că oamenii ar trebui să vâneze şi să ucidă orice persoană suspectată de terorism, scrie BM.

3557 afișări
Imaginea articolului Te lasă fără cuvinte. Cum a ajuns să se exprime un politician: "Identifică-i, vânează-i şi apoi ucide-i. Ucide-i pe toţi"

Te lasă fără cuvinte. Cum a ajuns să se exprime un politician: "Identifică-i, vânează-i şi apoi ucide-i. Ucide-i pe toţi"

"Identifică-i, vânează-i şi apoi ucide-i. Ucide-i pe toţi", a scris Higgins pe pagina sa de Facebook la scurt timp după atacul terorist de la Londra. "Pentru tot ceea ce este bun şi pentru dreptate, trebuie să îi ucideţi pe toţi."

"Este greu să găseşti o declaraţie care să contravină mai mult valorilor creştine", a spus James Martin, preot iezuit şi autor al cărţii "Building a bridge". Heidi Beirich, şefă a Southern Poverty Law Center, a notat comentariile lui Higgins ca fiind de "maximă iresponsabilitate".

Citeşte continuarea pe BM

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici