Terminal al Aeroportului Charles de Gaulle din Paris, evacuat temporar în cadrul unei alerte de securitate

Un terminal al Aeroportului Roissy Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sâmbătă după-amiază, în cadrul unei alerte de securitate, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

1349 afișări
Imaginea articolului Terminal al Aeroportului Charles de Gaulle din Paris, evacuat temporar în cadrul unei alerte de securitate

Terminal al Aeroportului Charles de Gaulle din Paris, evacuat temporar în cadrul unei alerte de securitate

Aproximativ 2.000 de pasageri au fost evacuaţi din Terminalul 2F al Aeroportului Roissy Charles-de-Gaulle.

Opt curse aeriene au fost anulate, iar alte 20 au întârzieri din cauza incidentului.

Autorităţile aeroportuare au confirmat incidentul, explicând că alerta a fost declanşată după ce un individ a pătruns într-o zonă neautorizată.

"Sâmbătă după-amiază, o persoană a intrat într-o zonă neautorizată a aeroportului, iar apoi a ieşit. Am fost obligaţi să efectuăm verificări pentru a ne convinge că nu a lăsat niciun dispozitiv periculos", a afirmat un oficial aeroportuar.

În jurul orei 19.00 (20.00, ora României), terminalul aeroportuar a fost redeschis.

În Franţa este în vigoare starea de urgenţă, după o serie de atentate islamiste soldate cu sute de morţi.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici