Teste rapide Covid-19, vândute ca bunuri de larg consum în Germania, la supermarket. Vestea aceasta a format cozi lungi

  • Germania vinde teste rapide în supermarket-uri
  • Fiecare persoană îşi poate cumpăra o trusă care conţine cinci teste rapide
  • Fiecare trusă cu cinci teste rapide antigen costă 25 de euro
2356 afișări
Imaginea articolului Teste rapide Covid-19, vândute ca bunuri de larg consum în Germania, la supermarket. Vestea aceasta a format cozi lungi

Teste rapide, vândute la supermarketurile ALDI din Germani. Fiecare persoană îşi poate cumpăra o trusă care conţine cinci teste rapide

Nemţii pot să-şi cumpere teste rapide covid direct de la supermarket. Vestea aceasta a format cozi lungi în faţa multor supermarketuri ALDI din Germania.

Unde clienţii sunt încântaţi de posibilitatea auto-testării şi spun că pentru ei reprezintă o comoditate. Astfel, fiecare persoană va putea să-şi cumpere o trusă care conţine cinci teste rapide antigen.  

Aceasta se găseşte doar la casă şi costă 25 de euro. Testul se face cu un tampon nazal şi oferă un rezultat în termen de 15 minute.

În curând, testele vor fi disponibile şi în alte lanţuri de supermarketuri precum Lidl şi Edeka.

"Am cumpărat mai întâi testul pentru propriul meu interes şi, de asemenea, pentru a-i proteja pe ceilalţi când merg undeva sau la serviciu. Nu vreau să mi se bage nimeni un băţ adânc în gât. De asemenea, consider că acest lucru nu este complet inofensiv.", spune Norbert, un client al supermarketului. 

Momentan, în România testele rapide antigen nu se găsesc nici în famacii şi nici în supermarketuri. Dar dacă vrei să-ţi cumperi, poţi să o faci online.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici