Theresa May şi Jean-Claude Juncker se vor întâlni miercuri la Bruxelles

Premierul britanic Theresa May va efectua miercuri o vizită oficială la Bruxelles, unde se va întâlni cu preşedintele Comiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a discuta despre ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează site-ul EUObserver.com.

206 afișări
Imaginea articolului Theresa May şi Jean-Claude Juncker se vor întâlni miercuri la Bruxelles

Theresa May şi Jean-Claude Juncker se vor întâlni miercuri la Bruxelles

Marea Britanie ar urma să iasă din Uniunea Europeană pe 29 martie, dar Guvernul Theresa May speră să obţină concesii suplimentare din partea Bruxellesului pentru a putea evita producerea unui Brexit fără acord.

Jean-Claude Juncker a declarat luni că niciun stat din Uniunea Europeană nu s-ar opune dacă Marea Britanie s-ar decide să amâne procesul de ieşire din Blocul comunitar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici