Theresa May, vizită oficială în Germania. Ce doreşte premierul britanic să asigure

Premierul britanic Theresa May va efectua marţi o vizită oficială în Germania, ca parte a eforturilor sale de a asigura înţelegerea privind Brexit, la o zi după ce aceasta a confirmat decizia de amânare a votului parlamentar pe tema Acordului de ieşire din UE, relatează France 24.

2051 afișări
Imaginea articolului Theresa May, vizită oficială în Germania. Ce doreşte premierul britanic să asigure

Premierul britanic Theresa May va efectua marţi o vizită oficială în Germania

Theresa May va efectua mai întâi o vizită la Haga, unde va discuta cu omologul său olandez Mark Rutte, urmând apoi să călătorească la Berlin pentru a se întâlni cu cancelarul german Angela Merkel.

"Voi face tot ce este posibil pentru a obţine asigurări. Voi discuta cu ei îngrijorările exprimate de acest Parlament", a declarat May pentru parlamentarii britanici.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat luni seară că Uniunea Europeană nu va renegocia deloc proiectul de acord pe tema Brexit semnat cu Marea Britanie.

Tusk a informat că liderii statelor membre UE vor discuta, în cadrul unei întâlniri speciale de joi, despre procesul de ieşire a Marii Britanii din Blocul comunitar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici