Toate victimele accidentului aviatic de la Madrid au fost identificate

Cadavrele celor 154 de victime ale catastrofei aeriene de pe aeroportul Barajas din Madrid au fost identificate, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Ministerului spaniol de Interne.

23 afișări
Imaginea articolului Toate victimele accidentului aviatic de la Madrid au fost identificate

Toate victimele accidentului aviatic de la Madrid au fost identificate (Imagine: Mediafax/AFP)

"Au terminat operaţiunile de identificare ieri (vineri, n. red.) noapte, cele 154 de victime sunt toate identificate", a precizat el. Specialiştii au avut nevoie de nouă zile pentru a identifica toate victimele, sarcina lor fiind complicată de faptul că numeroase cadavre au fost carbonizate în urma incendiului produs după accident.

Un avion MD-82 al companiei spaniole Spanair, care asigura legătura între Madrid şi Las Palmas, în arhipelagul Canare, s-a prăbuşit la 20 august, la decolare, provocând moartea a 154 de persoane şi rănirea altor 18. Este vorba de cea mai gravă catastrofă aviatică din Spania din ultimii 25 de ani.

Ultimul buletin medical al celor 14 persoane rănite care sunt încă spitalizate indică sâmbătă că două se află în stare "foarte gravă" şi alte şase în stare gravă.

Vineri, ministrul pentru Infrastructură, Magdalena Alvarez, a declarat că Spanair a luat în considerare înlocuirea avionului înainte de delocare, după detectarea unei avarii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici