Tone de cocaină au fost descoperite la bordul unui submarin din Panama

  • Garda de Coastă din Panama a capturat, miercuri, cinci tone de cocaină
  • Captura de droguri a avut loc în urma interceptării unui submarin artizanal
  • Panama este pe ruta traficanţilor din America de Sud
1757 afișări
Imaginea articolului Tone de cocaină au fost descoperite la bordul unui submarin din Panama

sursa FOTO Profimedia

Garda de Coastă din Panama a capturat, miercuri, cinci tone de cocaină la bordul unui submarin artizanal, potrivit Reuters.

Vasul a fost reperat în Marea Caraibilor şi este primul de acest gen interceptat de ţara din America Centrală. La bordul mini-submersibilului artizanal se aflau patru cetăţeni columbieni, care au fost arestaţi.

Garda de Coastă din Panama nu a oferit detalii cu privire la originea şi destinaţia substanţelor ilicite.

Panama este pe ruta traficanţilor din America de Sud. În 2019, Poliţia din Panama a capturat 91 de kilograme de droguri, dintre care 78 de kilograme de cocaină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici