Topless în faţa Catedralei Iisus Mântuitorul din Moscova: Fetele de la FEMEN au protestat faţă de alegerile din Rusia - VIDEO

Câteva militante ale organizaţiei FEMEN au prostestat vineri, la Moscova, în sânii goi, în faţa Catedralei Iisus Mântuitorul, denunţând rezultatele alegerilor parlamentare din 4 decembrie din Rusia.

1076 afișări
Imaginea articolului Topless în faţa Catedralei Iisus Mântuitorul din Moscova: Fetele de la FEMEN au protestat faţă de alegerile din Rusia - VIDEO

Topless în faţa Catedralei Iisus Mântuitorul din Moscova: Fetele de la FEMEN au protestat faţă de alegerile din Rusia (Imagine:Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Sunteţi super, noi susţinem pe cei care au ieşit în stradă, noi susţinem o opoziţie căreia nu îi este frică", a declarat una dintre militante.

"Noi susţinem alegerile corecte", a mai adăugat aceasta alături de alte două femei membre FEMEN.

Alegerile au fost câştigate de Rusia Unită, partidul premierului rus Vladimir Putin, cu aproape 50% dintre voturi, mai puţine cu 15 puncte raportat cu alegerile din 2007. Scrutinul a fost marcate de acuzaţii de fraudă electorală.

Mai multe bătrâne aflate la catedrală au fost consternate de spectacolul, exprimându-şi curiozitatea dacă tinerele au fost plătite pentru acest gen de protest, lucru negat de protestatare.

Manifestantele FEMEN au protestat în sânii goi, temperatura de afară fiind sub zero grade Celsius. Agenţii de pază ai catedralei le-au acoperit folosind mantale, chiar dacă acestea s-au împotrivit.

După 15 minute de proteste, tinerele au plecat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici