Tragedie în Columbia: cel puţin 12 persoane au murit

O explozie s-a produs într-o mină ilegală de cărbune din Columbia. Cel puţin 12 persoane au murit şi una a fost rănită.

543 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Columbia: cel puţin 12 persoane au murit

Foto: Boyacá Noticias 95.6

Cel puţin 12 persoane au murit şi una a fost rănită într-o explozie într-o mină de cărbune ilegală din Columbia, a declarat Agenţia Naţională Minieră, citată de ANSA.

Explozia a fost cauzată de un amestec de gaz metan şi praf de cărbune.

Accidentul minier a avut loc în Tópaga.

Aproximativ 60% dintre victimele accidentelor miniere din acest an au murit în mine ilegale.

Columbia, al cincilea cel mai mare producător de cărbune din lume, a înregistrat anul trecut 171 de decese cauzate de accidente miniere, comparativ cu 82 din anul precedent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici