Tragediile pasagerilor din avionul prăbuşit în Indonezia: Părinţii şi unul dintre copii şi o mamă însărcinată cu al treilea copil, printre victime

  • 62 de persoane se aflau la bordul aeronavei care s-a prăbuşit în Marea Java din Indonezia
  • Printre pasageri se aflau şi cinci membri ale aceleiaşi familii: cel mai tânăr avea şapte luni
  • La bordul avionului se afla şi o femeie însărcinată, care era deja mama a doi copii
1071 afișări
Imaginea articolului Tragediile pasagerilor din avionul prăbuşit în Indonezia: Părinţii şi unul dintre copii şi o mamă însărcinată cu al treilea copil, printre victime

Tragediile pasagerilor din avionul prăbuşit în Indonezia:

După ce speranţele pentru a găsi supravieţuitori s-au cam risipit, autorităţile din Indonezia se concentrează pe recuperarea cutiilor negre ale avionului Boeing 737-500 şi altor rămăşiţe, inclusiv fragmente umane.

Dintre cele 62 de persoane aflate la bord, 50 erau pasageri.

Printre aceştia, şi cinci membri ale aceleiaşi familii: Rizki Wahyudi şi soţia lui, Indah Halimah Putri, ambii de 26 de ani, călătoreau alături de copilul lor de numai şapte luni. Erau însoţiţi şi de mama bărbatului şi un verişor al lui şi se întoarceau dintr-o vizită la alte rude. 

Ratih Windania, însărcinată în patru luni, se afla şi ea în avion alături de fiul ei de doi ani, Yumna, şi nepotul Rizki, în vârstă de opt ani. Pe 22 decembrie, femeia postase pe contul de Instagram o poză cu cei doi copii, tot în avion. 

Yohanes Suherdi, un bărbat de 30 ani, tatăl unui copil de cinci ani, se afla şi el în avion. Călătorea în interes de business şi a avut o rugăminte pentru soţia lui în ceea ce s-a dovedit a fi ultima lor discuţie.

"M-a rugat să nu uităm să ne ducem fiul la doctor, pentru că avea febră", a spus femeia, potrivit CNN. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici