Trei copii, victime ale unei explozii produse la Beslan

Un copil a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma exploziei unui dispozitiv necunoscut în oraşul Beslan din Osetia de Nord, a anunţat serviciul local pentru situaţii de urgenţă, informează RIA Novosti în pagina electronică.

26 afișări
Imaginea articolului Trei copii, victime ale unei explozii produse la Beslan

Luarea de ostatici din septembrie 2004, din şcoala de la Beslan, a provocat moartea a 187 copii (Imagine arhivă: Mediafax Foto/AFP)

"O fetiţă în vârstă de patru ani a murit şi doi băieţi de şapte şi zece ani au fost internaţi în spital cu răni provocate de o explozie", a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauzele exploziei.

Oraşul Beslan a intrat în istorie după masacrul de la 1 septembrie 2004, când un grup de terorişti a luat ostatici 1.128 de persoane care s-au adunat la şcoală.

Două zile mai târziu, în timpul unui atac, 319 persoane au fost ucise, dintre care 187 de copii. Sute de elvii împreună cu părinţii acestora au fost răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici