Trei femei au fost ucise de un bărbat înarmat într-o cafenea din Roma

Trei femei au fost ucise duminică într-o cafenea din Roma, după ce un bărbat a scos un pistol şi a deschis focul la o întâlnire a rezidenţilor unui bloc de apartamente, transmite Reuters.

1197 afișări
Imaginea articolului Trei femei au fost ucise de un bărbat înarmat într-o cafenea din Roma

Poliţia a arestat în acest caz un bărbat în vârstă de 57 de ani. Suspectul este un localnic care se afla într-o serie de dispute cu asociaţia de rezidenţi, a declarat un martor pentru Rai News.

„A intrat, a închis uşa şi a strigat <Vă omor pe toţi>, apoi a început să tragă", a declarat un alt martor citat de agenţia italiană de presă ANSA.

Alte patru persoane au fost rănite în schimbul de focuri de armă, cel puţin una dintre ele suferind răni grave.

Premierul italian Giorgia Meloni a postat duminică seara pe Instagram o fotografie cu ea alături de una dintre victim, pe care o cunoştea. „Pentru mine va fi mereu frumoasă şi fericită aşa”, a scris Meloni alături de fotografie.

Meloni a anunţat că un poligon de unde suspectul a luat arma folosită în atac a fost închis şi că autorităţile au deschis o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici