Trei români, arestaţi în Polonia după omorârea unei femei

Trei români au fost arestaţi în Polonia după agresarea mortală a unei femei de 79 de ani, în localitatea Szczercow, situată în apropierea orăşelului Lodz (centru).

32 afișări
Imaginea articolului Trei români, arestaţi în Polonia după omorârea unei femei

Trei români, arestaţi în Polonia după omorârea unei femei (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei trei bărbaţi, originari din Hârşeni (judeţul Braşov), au fost arestaţi după vizionarea imaginilor sistemului de supraveghere cu circuit închis", anunţă Joanna Kacka, purtătorul de cuvânt al poliţiei poloneze.

"Victima, o femeie în vârstă care se ocupa cu comercializarea de bijuterii, locuia singură în casa în care cei doi români au pătruns vineri, aşa cum arată imaginile", precizează Kacka.

Femeia agresată a alertat singură vecinii, dar apoi a murit din cauza rănilor, adaugă purtătorul de cuvânt.

În imagini s-a văzut numărul de înmatriculare al vehiculului cu care au fugit agresorii, aceştia fiind arestaţi după câteva ore în compania unui al patrulea român care ajutase la vânzarea bijuteriilor victimei.

Al patrulea român va fi acuzat de complicitate. Cei trei români, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, vor pleda "vinovat" şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici