Trei români, arestaţi pentru un dublu asasinat comis în Italia - VIDEO

Trei cetăţeni români au fost arestaţi după asasinarea unui cunoscut om de afaceri italian şi a soţiei acestuia, în oraşul Neapole (sudul Italiei), relatează pagina online a agenţiei ANSA.

65 afișări
Imaginea articolului Trei români, arestaţi pentru un dublu asasinat comis în Italia - VIDEO

Trei români, arestaţi pentru un dublu asasinat comis în Italia

Omul de afaceri italian Francesco Vittorio Ambrosio (77 de ani) şi soţia sa Giovanna Sacco (72 de ani) au fost ucişi în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un cartier de lux din oraşul Neapole.

Cadavrele celor doi soţi au fost găsite în vila de lux situată pe malul mării în cartierul napoletan Posillipo.

Se pare că un furt pus la cale de fostul grădinar al vilei, un român în vârstă de 22 de ani, a degenerat în crimă. Au fost arestaţi trei români cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani - Marius Acsiniei, Valentin Dumitriu şi Călin Petrică, acuzaţi de tâlhărie şi crimă în formă agravată.

Cei trei români au fost depistaţi prin interceptarea telefoanelor mobile furate din casa victimelor, după ce unul dintre suspecţi i-a dat telefon mamei sale, în România, pentru a-i spune ce a făcut.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici