Trei români au murit în urma unui accident produs pe o autostradă din Franţa/ MAE confirmă: Alţi patru au suferit răni grave

Trei români au murit, iar alţi patru au fost grav răniţi, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe o autostradă din apropierea oraşului Novy-Chevrieres din Franţa, au informat mai multe surse, relatează presa franceză.

3888 afișări
Imaginea articolului Trei români au murit în urma unui accident produs pe o autostradă din Franţa/ MAE confirmă: Alţi patru au suferit răni grave

Trei români au murit în urma unui accident produs pe o autostradă din Franţa

UPDATE: MAE, despre accidentul din Franţa: Trei români au murit. Cei patru răniţi, în stare gravă

 

Trei români au decedat, iar alţi patru au suferit răni grave în accidentul produs în departamentul Ardennes din Franţa, fiind transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Ambasada României la Paris anunţă, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 1 iunie 2019, în Departamentul Ardennes, accident soldat cu decesul a trei cetăţeni români şi rănirea altor patru.

Potrivit datelor obţinute până la acest moment, trei cetăţeni români au decedat, iar alţi patru au suferit răni grave, fiind transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.


Accidentul s-a produs în jurul orei locale 06.15 (ora României, 07.15) pe autostrada A34, în apropierea localităţii Novy-Chevrieres, au informat pompierii, potrivit site-ului Bfmtv.com

Autorităţile franceze au mai informat că cei patru răniţi, care se află în stare gravă, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar din Reims.

Potrivit investigaţiei preliminare, autoturismul în care se aflau a fost lovit de un camion.

Şoferul camionului, care are răni uşoare, a fost transportat la spitalul din Charleville-Mézières.


Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris:, 0033 (0)1 47 05 29 66, 0033 (0)1 47 05 27 55, 0033 (0)1 45 50 39 97, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al ambasadei 0033 (0) 68 07 13 729.

Ambasada României la Paris anunţă că este pregătită să acorde asistenţă consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite şi a certificatelor de deces.

Trei români au murit, iar alţi patru au fost grav răniţi, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe o autostradă din apropierea oraşului Novy-Chevrieres din Franţa, au informat mai multe surse, relatează presa franceză. Accidentul s-a produs în jurul orei locale 06.15 (ora României, 07.15) pe autostrada A34, în apropierea localităţii Novy-Chevrieres, au informat pompierii, potrivit site-ului Bfmtv.com Autorităţile au mai informat că cei patru răniţi, care se află în stare gravă, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar din Reims. Potrivit investigaţiei preliminare, autoturismul în care se aflau a fost lovit de un camion. Şoferul camionului, care are răni uşoare, a fost transportat la spitalul din Charleville-Mézières.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici