Trenul lui Kim Jong-un a fost observat într-o staţiune de lux din Coreea de Nord

Un tren special, aparţinând liderului Coreei de Nord, Kim Jong Un, a fost observat săptămâna aceasta într-o staţiune, conform unor imagini din satelit publicate de programul de monitorizare a Coreei de Nord, North 38.

8911 afișări
Imaginea articolului Trenul lui Kim Jong-un a fost observat într-o staţiune de lux din Coreea de Nord

Trenul lui Kim Jong-un a fost observat într-o staţiune de lux din Coreea de Nord

În raportul publicat sâmbătă, North 38, scrie că trenul a fost parcat în gara din staţiunea Wonsan în perioada 21 - 23 aprilie. Această gară este rezervată excluziv pentru familia Kim, se mai arată în raportul citat de Reuters.

„Prezenţa trenului acolo nu înseamnă că şi liderul nord-coreean se află în acelaşi loc şi nu indică nimic despre sănătatea sa, dar întăreşte informaţiile potrivit cărora Kim Jong-un se află într-o staţiune de lux de pe coasta de est a ţării”, se arată în raport.

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este în stare extrem de gravă după o intervenţie chirurgicală cardiacă, afirmă surse citate de presa japoneză, dar informaţia nu poate fi confirmată din alte surse.

Conform unor surse citate de publicaţia niponă Shukan Gendai, Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, este în "stare vegetativă".

Informaţia nu poate fi confirmată din alte surse.

China a trimis o echipă de experţi medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta pe Kim Jong-Un, pe fondul unor informaţii neconfirmate despre starea de sănătate a liderului nord-coreean.

Surse citate de CNN au declarat că serviciile secrete americane monitorizează informaţiile despre starea de sănătate a lui Kim Jong-Un. Conform surselor citate, există informaţii că liderul nord-coreen, în vârstă de 36 de ani, ar fi în stare gravă după o intervenţie chirurgicală cardică.
 


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Drama mamelor care nu îşi pot ţine în braţe bebeluşii. Suferinţa femeilor care nasc la Timişoara

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici