Trenul oprit la graniţa cu Austria a primit permisiunea de a continua drumul. Rezultatele analizelor celor două pasagere cu simptome suspecte

  • Un tren din Italia, care a fost oprit duminică seara la frontiera cu Austria, a primit undă verde pentru a merge mai departe
  • Două pasagere, suspectate că ar fi fost infectate cu noul coronavirus, au fost testate
  • Rezultatele au fost negative, scrie CNN
2466 afișări
Imaginea articolului Trenul oprit la graniţa cu Austria a primit permisiunea de a continua drumul. Rezultatele analizelor celor două pasagere cu simptome suspecte

Sursa: Profimedia Images

Cele două femei germane, care aveau febră şi tuşeau, au fost testate la un spital din Verona şi rezultatele au fost negative pentru COVID-19. Odată ce autorităţile austriece au primit rezultatele, trenului i s-a permis să îşi continue drumul spre Munchen.

Autorităţile austriece au decis, duminică seara, să suspende toate trenurile spre şi dinspre Italia din cauza focarului de coronavirus depistat în nordul peninsulei.

Duminică seară, Austria a refuzat intrarea în ţară a unui tren care venea din Italia, după ce Căile Ferate de Stat italiene au informat compania feroviară OBB că la bord există două persoane cu febră.

Până acum, în Italia au fost înregistrate 152 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi trei decese. Guvernul a instituit carantină în zonele cele mai afectate, 11 la număr din regiunile Lombardia şi Veneto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici