Trump a convocat liderii G7 la o videoconferinţă pentru a discuta despre pandemia de Covid-19

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va organiza joi o videoconferinţă cu liderii G7 pentru a coordona răspunsurile naţionale la pandemia de Covid-19, a transmis Casa Albă.

579 afișări
Imaginea articolului Trump a convocat liderii G7 la o videoconferinţă pentru a discuta despre pandemia de Covid-19

Trump a convocat liderii G7 la o videoconferinţă pentru a discuta despre pandemia de Covid-19

Trump, care este şeful G7 anul acesta, a plănuit să organizeze summit-ul din acest an în iunie, dar a decis să o mute într-un cadru virtual din cauza virusului, scrie Reuters.

G7 este format din Statele Unite, Franţa, Marea Britanie, Italia, Canada, Japonia şi Germania, toate ţări care au fost lovite puternic de virus.

Trump a vorbit marţi cu preşedintele francez Emmanuel Macron despre teleconferinţa G7 şi „eforturile de a învinge pandemia provocată de noul coronavirus şi de a redeschide economiile mondiale”.

Videoconferinţa de joi este o continuare a unei discuţii care a avut loc pe 16 martie.

Pe lângă întâlnirea din această săptămână, în luna mai este de aşteptat o altă sesiune pentru a pune bazele conferinţei video din iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici