Trump afirmă că imigranţii ilegali ar trebui deportaţi imediat "fără judecători sau procese în instanţă"

Preşedintele american Donald Trump a afirmat că persoanele care intră ilegal în Statele Unite ar trebui deportate imediat înapoi în ţara de unde au venit, fără niciun proces juridic, informează agenţia de ştiri Reuters.

1018 afișări
Imaginea articolului Trump afirmă că imigranţii ilegali ar trebui deportaţi imediat "fără judecători sau procese în instanţă"

Trump afirmă că imigranţii ilegali ar trebui deportaţi imediat "fără judecători sau procese în instanţă"

"Nu le putem permite tuturor acestor oameni să ne invadeze ţara. Când cineva intră, trebuie ca noi să-i trimitem imediat înapoi de unde au venit, fără judecători, fără procese în instanţă", a afirmat Trump afirmă, într-o serie de mesaje postate duminică pe Twitter.

"Nu putem accepta toţi aceşti oameni care pătrund ilegal în ţara noastră. Frontiere solide, Fără Crime", a adăugat liderul de la Casa Albă.

Afirmaţiile preşedintelui american vin după o săptămână dominată în SUA de controversele privind separarea copiilor de părinţii care au imigrat ilegal în ţară. Ca urmare a opoziţiei, inclusiv din partea propriului partid al preşedintelui, Donald Trump a cedat şi în cele din urmă a anulat măsurile prin care imigranţii ilegali erau separaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici