Trump spune că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu”

  • Preşedintele american Donald Trump a declarat că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu” care i-a dat posibilitatea să fie expus tratamentelor experimentale.
  • El a promis că acestea vor deveni gratuite pentru toţi americanii, într-o declaraţie video publicată miercuri, relatează Reuters.
6513 afișări
Imaginea articolului Trump spune că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu”

Trump spune că că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu”

Trump, dornic să-şi revitalizeze campania aflată în dificultate, a subliniat în repetate rânduri cât de bine s-a simţit până acum în recuperarea sa după COVID-19, boala cauzată de coronavirus.

"Cred că  a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am luat virusul. Aceasta a fost o binecuvântare deghizată", a spus Trump, adăugând că utilizarea medicamentelor de la Regeneron Pharmaceuticals i-a permis să experimenteze eficienţa lor.

Trump a citat, de asemenea, medicamente similare de la Eli Lilly şi Co LLY.N.

„Vreau să obţin pentru voi ceea ce am primit. Şi le voi face gratuite”, a spus Trump, numind la un moment dat medicamentul neaprobat „ leac ”.

Momentul înregistrării videoclipului nu este clar. Trump a spus în mesaj că a ajuns înapoi la Casa Albă "cu o zi în urmă", sugerând că vorbeşte marţi. Dar şeful de cabinet al lui Trump, Mark Meadows, a declarat că videoclipul a fost înregistrat miercuri.

Comunicatul video a urmat asigurărilor de la Casa Albă că preşedintele în vârstă de 74 de ani s-a întors miercuri la Biroul Oval, informându-se despre discuţiile privind stimulare economică şi uraganul Delta.

Un oficial de la Casa Albă a declarat că Trump a intrat în birou din Grădina Trandafirilor pentru a evita mersul pe holurile Casei Albe.

Şeful de cabinet, Mark Meadows a declarat că Casa Albă păstrează accesul în zona Biroul Oval extrem de limitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici