Trump vs Biden mai aproape de realitate. Trump câştigă alegerile primare republicane din Carolina de Sud, statul contracandidatei sale

Donald Trump a câştigat alegerile primare republicane din Carolina de Sud. Victoria obţinută chiar în statul de origine al contracandidatei sale îi consolidează poziţia lui Trump. Totuşi, rivala Nikki Haley susţine că „nu renunţă la luptă”.

979 afișări
Imaginea articolului Trump vs Biden mai aproape de realitate. Trump câştigă alegerile primare republicane din Carolina de Sud, statul contracandidatei sale

Trump câştigă alegerile primare republicane din Carolina de Sud, statul contracandidatei sale

Fostul preşedinte a intrat în alegerile primare deţinând un avantaj uriaş în sondaje şi sprijinul principalilor republicani ai statului, potrivit Sky News.

Rezultatul îi va consolida şi mai mult poziţia, Trump având şanse din ce în ce mai mari să fie din nou candidatul republicanilor pentru funcţia de preşedinte al SUA.

Trump a obţinut sâmbătă în Carolina de Sud a patra victorie consecutivă în alegerile primare republicane după succesul din Iowa, Nevada şi New Hampshire.

Învingătorul din cursa republicană se va bate în alegerile prezidenţiale cu candidatul democraţilor. Probabil, acesta va fi preşedintele în funcţie Joe Biden.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici