Trupele israeliene au ucis trei palestinieni care încercau să treacă graniţa din Gaza în Israel

Trupele israeliene au împuşcat mortal marţi trei palestinieni care au aruncat un dispozitiv explozibil spre ei după ce au încercat să treacă graniţa din Gaza în Israel, au anunţat militarii israelieni, potrivit Reuters.

1254 afișări
Imaginea articolului Trupele israeliene au ucis trei palestinieni care încercau să treacă graniţa din Gaza în Israel

Trupele israeliene au ucis trei palestinieni care încercau să treacă graniţa din Gaza în Israel

Militarii au declarat că trupele au încercuit o zonă situată în apropierea capătului sudic al enclavei palestiniene, după ce au descoperit „trei suspecţi” care au trecut frontiera.

"(Ei) au percheziţionat zona în timp ce suspecţii au aruncat o grenadă sau un dispozitiv explozibil în trupe", care au deschis apoi focul asupra celor trei palestinieni, a spus armata într-un comunicat.

O purtătoare de cuvânt a armatei a confirmat că palestinienii au fost ucişi.

Doi dintre palestinienii ucişi aveau 18 ani, iar al treilea 17, a spus o sursă de poliţie din Gaza.

Sursa a spus că sunt civili fără a fi afiliaţi militanţi în Gaza. El a pus sub semnul întrebării acuzaţia Israelului potrivit căreia cei trei au aruncat cu explozibil către trupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
gaza,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici